Pelikone.fi

Pelikone on toinen Sanoma Entertainment Oy:n pelisivusto (Älypään lisäksi), jossa on ensisijaisesti tarjolla selaimeen latautuvia flash-pohjaisia minipelejä. Pelaajat voivat myös ladata sivustolle itse tekemiään pelejä, jotka testataan ylläpidon puolesta ennen niiden julkaisua.

Tulevaisuuden pelinkehittäjät voivat harjoittaa ohjelmointitaitojaan Pelikoneessa tai vain nauttia sieltä jo löytyvistä sadoista peleistä, jotka on lajiteltu eri kategorioihin. Valikoimasta löytyy arcade- ja ammuntapelejä sekä perinteisiä kasino- ja korttipelejä. Nostalgiapelit-kategorian alta paljastuu puolestaan monille rakas tuttu Super Mario ja ensimmäisiä pelihetkiä voi fiilistellä myös ”Konkey Dongin” parissa.

Pelikoneen tarjonta on todellakin ottanut huomioon kaikenlaisten käyttäjien mielenkiinnonkohteet. Urheilunystävät voivat pelata jalkapalloa, tennistä tai vaikkapa golfia. Muodista ja kauneudesta kiinnostuneet voivat puolestaan päästää luovuutensa valloilleen erilaisten pukuleikkien kautta.

Perheen pienimmille pelaajille löytyy tuttuja hahmoja pursuilevia pelejä, kuten Lego Disney Princess, jossa pelaajan valitsema prinsessa kerää kultakolikoita ja timantteja matkallaan linnaan. Vähän vanhemmat pelurit voivat pitää aivonystyränsä virkeinä erilaisten älypelien avulla. Kannattaa ehdottomasti kokeilla yrittää löytää kaikki piilotetut esineet erikoisessa ja haastavassa SleepWalking-pelissä tai ratkoa haastavia matemaattisia pulmia Hacker’s Escape-seikkailussa.

Pelikoneesta voi myös ostaa omalle koneelle ladattavia pelejä, jotka tarjoavat runsaasti ajanvietettä. Tarjolla on ensisijaisesti arcade- ja älypelejä sekä erittäin suosittu Piippolan Tila 2, jossa pelaajan tehtävänä on luoda oma farminsa kaikkine eläimineen ja oheistuotteineen. Pelejä ei kuitenkaan tarvitse ostaa kuin sikaa säkissä, vaan pelaaja voi kokeilla haluamaansa peliä ilmaiseksi tunnin ajan.

rnn.yqe.