Newgrounds

Newgrounds-sivusto edustaa yhteisöllisen pelaamisen aatelia. Kyseessä on yhdysvaltalainen, jo vuonna 1995 käyttöön otettu sivusto, joka keskittyy elokuviin, musiikkiin, animaatiotaiteeseen ja peleihin.

Sivusto korostaa ”kaikkea kaikille” -sloganiaan ja se näkyykin Newgroundsin vankassa tiimihengessä. kuka tahansa käyttäjä voi ladata Newgroundsiin sisältöä, josta muut voivat kertoa mielipiteensä sekä pisteyttää parhaat tuotokset.

Suurin osa peleistä avautuu selaimessa ja pelin alle on helppoa jättää oma kommentti tai tarkastella pelintekijän profiilia. Pelit on luokiteltu niiden uutuuden, suosion tai suuruuden mukaan. Myös värikooditus auttaa pelaajaa näkemään yhdellä vilkaisulla, mitkä pelit ovat saavuttaneet hyvät pisteet. Violetti tarkoittaa, että peli on vielä arvioinnissa, punainen tarkoittaa pelille kuoleman uhkaa, vihreä merkitsee hyviä pisteitä ja sininen näyttää erinomaista luokitusta.

Sama pätee sivulta löytyviin elokuviin, musiikkiin ja anime-tyylisiin taidekuviin. Rekisteröityneet käyttäjät, ohjelmoijat, taiteilijat ja musiikintekijät voivat vaihtaa ajatuksia monilla eri aiheisiin keskittyneillä foorumeilla. Newgrounds tarjoaa mahdollisuuden muodostaa työryhmiä, jotka luovat yhdessä sisältöä sivulle. Sivusto voi ehdottomasti olla varteenotettava ponnahdusalusta kansainväliselle pelintekijäuralle, mutta Newgrounds jaksaa viihdyttää tavallisiakin käyttäjiä. Pelaajat löytävät tältä sivulta varmasti aina jotain uutta, tuoretta ja yllättävää! Pelit ovat ennennäkemättömiä ja mukaan mahtuu todella vaikuttavia taidonnäytteitä. Newgrounds on ehdottomasti tutustumisen arvoinen palvelu, ei vain peleihin keskittyvä pelisivusto, jonne on helppo kirjautua Facebookin tai Google+ palvelun kautta.

rnn.yqe.